DihašDiham.Si

Če vsi o vsem že vse govorimo, zakaj potem zmiri več boleznine??

Zelo pomembna tematika za vse nas ter za področja raziskovanja človeške psihologije, psihe, zgodovine, družbe, odnosov, zdravljenja in širšega razumevanja vzrokov in posledic, ki jih ljudje nosimo globoko v podzavednem.

Obstaja življenje po življenjih in naši zapisi segajo po vsej zgodovini človeštva in niso od jutri. S tem, ko nam vsa nova odkritja epigenetike, neuro-znanosti, psihologije in ostalih ved pomagajo razumeti, kako močno in neposredno nas to zaznamuje in kaj vse to potegne za seboj, … smo šele na začetku osnovno šolskih dejavnosti.
Vedno večkrat se nam zdaj hkrati omenja,

da

*se bremena naših prednikov prenašajo na naslednje generacije  in nas ovirajo pri tem, da bi lahko bolj polno in resnično živeli svoje življenje.

*vplivi iz okolja, od staršev in situacij, ki se jih doživlja v nas puščajo posledice, in nas zaznamujejo za vse življenje, tudi naslednje

*se sooblikuje naša osebnost glede na naš prihod v ta svet.

*naše zamisli in čustva vplivajo na naše telo in naš živčni sistem

*celo celotna družba tudi vpliva na našo notranjo biologijo.

*vse nas vsa prestara prepričanja ovirajo pri tem, da bi lahko zdaj bolj polno in resnično živeli samo življenje.

Pojavljajo se odgovori na vsa vprašanja, rešitve iščem prav že vsak,  zgodovina je pa itak samo ena in pavšala ni. Tu rojeni (udejanjeni) smo za to, da se vsak česa douči, ne pa da poskušamo doumeti in razreševati si sami svojih posledic na račun tega, da kar je delovalo pri drugih, bo super super formula tudi za me (efekt ene ovce same ali pa moda je ena pr*smoda)

Nič ni narobe, če želimo za svoje razumevanje še več razno raznih informacij, problem je, da ne vemo, kam s tem. Ker je zadeva preglomazna in še vedno se nimamo tukaj zemeljskih okvirov. Zato je v prvi vrsti potrebno zaznati se, če želimo oddelati naloge, ki smo si jo zadali v okviru tega zemeljskega življenja. Da bomo vse skupaj lažje doumeli, moramo razumeti, da so vsi ti posnetki naših prednikov čisto na mestu, ker nam sidrajo samo stanje in na nas je, kako bomo zdaj oddelovali. Naši starši pa so nam samo vzor, kako se to naj ne dela. Npr… ali bomo zdaj že znali, pa odmerjali, ali bomo še trikrat bolj zamirili… to je zdaj vprašanje. Tu je osnovni vzorec in pa ključ za vse te probleme. Zato bolj kot da rešujemo samo posledice, bo bolj na mestih, da se počistijo najprej osnove pri sami notranji higieni .Vsak dan znova smo na točkah, ko preko odnosov še živimo življenje samo po življenjih ter naše preproste vsakdanje lekcije ste nam vsem v poduk.

Vse lepo in prav, če bi bilo pomanjkanje boleznin. A žal so vse te v porastu, predvsem kar se psihičnih težav pritiče, a na boljše tudi prav nič ne kaže. Zgoraj napisane alineje so kot en paket in se jim preveč razdrobljeno ne gre zanalizirati, kajti sam človeški um ima itak za vse skupaj prekratke domete. Informacije prihajate zdaj od vse povsodi, vesolje vas je polno, a mi smo vsi z razlogom rojeni na tej Zemlji, tu smo doma, in zato bi bilo večkrat modro prisluhati pri razreševanju samih naših težav najprej le sami sebe in pa vzrokom VSEH tukaj zemeljskih ovir??

Vidimo se …

 @BrigiteJevnikar

info@dihasdiham.si

P.S.: Ti blogi imajo namen odpirati vsem oči, da se da čez svoje dihanj „sproti“ sprostiti nešteto težav stran iz naših življenj in da ni potrebno obupavati in ni potrebno, da nas je brezglavo strah, niti ni potrebno skrbeti. Življenje ima vedno svoje namire in zato je potrebno najprej samo sprejeti, da se nam samim to pač dogaja, potem pa skrbeti za več kisikov in delati velč kratkih korakov z malček več samih odgovornosti

Delite objavo:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn