DihašDiham.Si

Bomo vam podpora pri iskanju dobre službe

Nekoč v začetku septembra se je na vadbi v Kranju na Hujah pojavil tudi prijeten gospod nekje petdesetih let. Bil je zelo dober opazovalec in vadbi je tekoče sledil, vmes pa malo opazoval kaj vse se tukaj počne. Meni se je zdelo, da mu je vse skupaj malo tuje. Po koncu vadbe se je prijetno zahvalil in odšel.

Da mu je bila vadba zelo na mestu sem presenečena izvedela naslednji večer. Zdaj je bil g. Milko predavatelj on sam in jaz njegova poslušalka. Prišla sem sredi začetka in prvi sogovorniki so mi dejali, da sem zamudila uvod, kjer je ta gospod vsem razložil na kako prijetni vadbi je sodeloval prejšnji večer. In da niti sam ni razumel, kako na mestu je bila, dokler se ni zjutraj zbudil in odšel na intervju za službo. Ker v teh letih iskati službo ni mačji kašelj, je imel gospod malo treme, pa skrbi kako se bi to njemu zdaj izšlo. Presenečen je bil, ker je ostal pred intervjujem popolnoma v fokusu, bil je miren, neobremenjen in pa tudi sproščen. Kako se je zgodba takrat zaključila žal ne bi vedela.

Sem pa presenečena odšla po njegovem predavanju do njega, se mu za reklamo zahvalila in ga prosila da napiše svoje mnenje.

Takole je g. Milko v par stavkih zadel bistvo moje zgodbe, za kar se mu iskreno zahvaljujem še enkrat

,,Udeležil sem se kar nekaj tehnik in vaj dihanja ter sproščanja, a tale od gospe Brigite je bila malce drugačna. Vaje sem se po srečnem naključju udeležil ravno večer pred pomembnim dnevom, kar mi je res pomagalo umiriti in sprostiti tako um kot telo. Med vajo smo se poleg dihanja selili pa raznih človeških organih in občutljivih točkah telesa, poleg tega pa je bilo tudi nekaj elementov fizičnega gibanja in utrjevanja gibljivosti našega telesa. Odlična kombinacija in se še bom udeležil teh skupin in vodenja, kajti le-to daje poln izplen in koristi.

Hvala in lp, Milko … :))

 

Delite objavo:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn