DihašDiham.Si

Vadbi vVaji@Vaj


iz ,,vV@jiVaji,, ter sistem Dihaš.si+😕😘 iBeU - InnerBeautyUpdati… takole je te vadbe v Ljubljani orisala udeleženka Nataša:

Na delavnico sem prišla s kančkom radovednosti, vsekakor ne z velikimi pričakovanji. Vendar moram priznati rezultat me je neverjetno presenetil in navdušil. Priporočam čisto vsem, starejšim in mlajšim. Po koncu vaje sem se počutila… živo in polna energije. Ljudje v tem stresnem svetu velikokrat pozabimo na najbolj osnovno življenjsko funkcijo telesa, dihati in predihati si telo. Mislimo, da znamo, vendar ne znamo! Na zelo preprost in enostaven način me je Brigita spet spomnila in naučila. Hvala Brigiti! 🌞Nataša .

Ker se nam zdaj po nas samo dihanje zaradi obstresnih dejavnosti pač prehitro stara
obstaja le to počasno in vedno bolj le še iz tehnične plati. Sčasoma nam le to postaja čisto prekratkih dometov, zato bo vsaka taka prevetritev in normalizacija stanja skozi predihanje vsem nam, neglede na starost, lahko zelo dobronamerna in nam lahko za vsak dan še kako prav pride.

 

Hvala Nataši za tako nazoren oris in priporočilo teh vadb tako starejši kot mlajši generaciji. Nataša je stara približno 32 let in dela v računovodstvu ter večinoma v zaprtem prostoru. Običajno le 10% naših možganov ureja naša zavest, medtem ko preostalih 90% našega uma ureja podzavest in naši vzorci sami. Verjamem, da je gospe Nataši s pomočjo vadbe uspelo spet nazaj zapolniti medprostore s kisiki in jih od znotraj telesa tudi uravnovesiti. Med vadbo se je lepo sprostila, pomirila, dvignila svoje razpoloženje in je kar znova nazaj oživela.

Verjamem, da bi prav vsak, ki redno dela v zaprtih prostorih z malo zraka, sede pred računalniki in z obilico podatkov, nujno kdaj pa kdaj potreboval te redne treninge iz vseh teh subtilnih vadb tudi kot sestavni del sred delovnega

      … vodja delavnic, BrigitaJevnikarjeva


,,vV@jiVaj,, in pa sistem Dihaš.si+😕😘 iPeU - InnerPeaceUpdatiS pomočjo povezanega krožnega dihanja je veliko lažje izboljšati svoje sodobno preutrujeno počutje, ki bi ga sicer neprestano nosili kar s seboj. Ta stanja je potrebno redno prečistiti, saj so le dobra počutja vir zadovoljstva, večje zadovoljstvo pa je temelj ne samo za dobro fizično in psihično kondicijo, temveč tudi za stanje samega duha.

  Prav zato lahko ti dve tehniki, ki sta sviti v en sam zaokrožen paket odličnih a preprostih tehnik blagodejno delujeta na telo in okolic svet. Zdaj bo končno lahko vsak posameznik zmogel ter si čez sistem Dihaš.si in ,,vV@jiVaji,, sam sebe napajal iz Ljubezni in si nazaj uravnovešal ta naš čustven svet (kar se sedaj ni dalo), vendar le toliko, kolikor bo to sinhrono sproti TUKAJ IN SEDAJ edino res mogoče. 

 

 ,,vV@jiVaj,, in pa Dihaš.si

 😀😀

Oblika teh dihanj na podlagi povezav, ki stečejo od znotraj po nas samih za samimi vitalnejšimi notranjimi organi imajo močne zdravilne učinke, očem sicer nevidne a za samo psihološko stanje nujno potrebne (karmični vozli sami). Od znotraj nam samim le naši prožnejši udihi res zmorejo blagodejnejše vplivati po notrajnjosti telesa in na prečiščenje toksičnih variacij in na vse nam nevidne ob stresne situacije! Tega se pri športnih vadbah ali z besedami ne da urejati. Samo takrat ko smo v notranji milini in imamo prekrižane dlani položene nazaj na samo telo, se bo dalo, da bomo kar sami po sebi uspevali sestopati stran iz zdaj raznih tako imenovanih siljenih matrik. Možgani in pa telesa sama se sprotno namreč izravnavajo in začenjajo kar sama sebe preusmerjati v napajanja skozi energijo, točno tam, kjer je to na mesu ter se širi iz samega suptilnega ponotranjega miru imenovanega Ljubezen! Kajti šele takrat se da pri nas samih doseči nazaj najbolj pravilne funkcije in detoksikacijo povsod tam, kjer je to res na mestu namesto povsod tam, kjer se je njemu samemu zdelo, da bi bila potrebnejša (preracionalno razmišljanje samo).

Vse skupaj nam lahko prav zato lahko sidra nazaj dosti več boljšega ZDRAVJA in tudi KOLEKTIVNI MIR.

 

Ker v budnejšem stanju mi žal ŠE KAR NIMAMO ODPRTIH dostopov do nezavednih ravni in ker te ravni kljub temu vsak dan sproti tudi redno delujejo na nas same, je suptilno predihavanje edini most, ki nam lahko tu odpre vrata.

Brez svojih zamisli in v sproščenem stanju, z močjo iPeU tehnike in bolj nežnega suptilnega predihavanja s pomočjo prekrižanih dlani, si bomo te ravni vedno znova in znova po točno določenih zgibanjih nazaj uravnotežati ter si jih tudi povsem sinhrono dourejati neglede na to v kakšni situaciji se kdo nahaja.

(povsem varno delo samega pri sebi s polaganjem dlani nazaj na telo, od znotraj tišine@miline in brez vseh besed) 

REATRET ali REDNI SAMOUMIK V SVET SVOJE NOTRANJE GLOBINE


,,vV@jiVaj,, in pa sistem Dihaš.si+😕😘 iPeU - InnerPeaceUpdati ,,vV@jiVaj,,

 😀😀

ste zavedno le sinhron koncept na ravneh dobrega počutja in znotraj samega čutenja.  S pomočjo tišine, miline in miru sem sproti v občutju prisluhala in raziskovala več kot desetletje. Edino te naše prožnosti in njih priložnosti ter kisiki pri potovanju v krvi nam podajajo hkratno zares ta edini pravi smisel in pa dosti večje prožnosti tu zemeljskemu razvoju. Brez te notranje pretočnosti, prožnosti in njih priložnosti se bo za naprej lahko živelo le še samo en zelo neosebnni in zmehaniziran svet in žal dandanes takemu svetu sploh ni več videti konca😥😥😥

 

Da bi mi vsi še lahko kdaj sami sebi realno kreirali si svoje poti,
bo čimprej potrebno reči plitim, plehkim, pa preozkim ter preveč lenim vdihom sam še adijo …
Smo namreč ena izmed  atraktivnejših, pa še živečih vej
po pra-sesalcih… in naše preživetje kot vrsta je le še vprašanje časov

,,vV@jiVaj,, in pa sistem Dihaš.si+😘😉 iPeU - InnerPeaceUpdati

 

,,vVaji@Vaj,, in pa sistemi Dihaši.si

 

so prav zato v en sam okvir skupaj zastavljeni dve sistemski Eko vadbi😀😀, ki kar mimo besede z močjo iPeU tehnike in kisikov lahko sodelujeta znotraj nas na notranja stanja nas samih samo.

Znata vsem nam s pomočjo predihavanja HKRATNO svežiti nazaj že zdavnaj pozabljeni veščini,

kako se da poprožiti nazaj smeri pri občutju znotraj občutka samega in 

kako se da sprostiti si karmične vezi

To dvoje nam potem vedno znova lahko daje zagone, da se od znotraj nam samim končno SPET ZNA IN ZMORE RAZPIRATI NAZAJ VEČ POTI znotraj pri pomišljanjih za (že zdavnaj opuščeno)

nazaj, naprej, navzgor, navzdol, pa na levo , desno in sočasno hkratno  še v spiralo po poteh samega srca.

Takrat se da kar sproti trajno lepo poskrbeti za

telesno, čustveno, mentalno ter duhovno ravnovesje 

– še več dodatnih zaznav

– doseči res širše, hitrejše pa dosti boljše energijske pretočnosti

– ujeti urejenejši svet zamisli samih.

Šele takrat potem lahko pri svojem sosodelovanju spet ohranimo konstruktivnejši biti, ne le za v globine, temveč zmoremo delovati tudi z več širin ter tudi nazaj po poti samega srca. (zelo iskana znanja). Končno se nam takrat pri vadbah nazaj lahko uveljavlja DOPOLNJENO DIHANJE, kar nam izoblikuje vse več NOTRANJE ČISTOSTI PA SPOKOJNOSTI pri so sodelovanju za notranjimi organi (ključi mladosti), saj nam bodo v nasprotnem sledile vedno bolj betežne starosti (kar se zdaj že dogaja) in vedno bolj zapleteni sistemi iz finančne malverzacije.

Obstajati budnejših in pa suptilnejših narav 

(preberi … sonaravno sobivat) 

bo vedno modra izbira prav vsakega Zemljana, vsaj za tiste, ki se še kdaj spomnite, da kaj takega sploh obstaja … saj se nam le takrat ponudi možnost in pa več priložnosti,  da bi res vsak Zemljan z lahkoto zmogel pa doumel ves ta prečudoviti zemeljski svet

(nadčutne zaznave) 

!!

Pogovarjamo se o pravilnejšemu načinu in svitih suptilnih gimnastičnih strečingih od znotraj naših teles ter njihovih senc in to pri povezavah, ki se tkejo pri tkivih po telesu vzporedno za samimi najbolj vitalnimi notranjimi organi: 

pljuča, ledvici, vranica, jetre + zdaj spet zelo ,,aktualno” še po poti iz samega srca!??

Tu smo zdaj dobili ogrodje, da lahko prav vsak posameznik prihrani veliko čas pa še več denarja. Ko si bomo sami poprožili občutek in se urili kako nazaj na popolnejše dihanje večkrat iz istih smeri (kultiviranje), si bomo že kar sproti urejali stanja za temi organi ter tudi blokade znotraj src. Takrat nam bo uspelo, da si kar sami sproti nazaj pridobimo vedno več svežine, več kvalitetnejše notranje higiene ter manj stagnacij, kar bo pogoj za kvaliteto krvnih slik (hormonske slike), več dobrega počutja in pa manj boleznine. Vse to pa zato, ker si bo pri teh vadbah resnično zmogel vsak kar sam sebi HKRATNO (v enem kosu)

 I. odplavljati posledice starih in pa vseh trenutnih obstresnih situacij in hujših pretresov, ki se znajdejo sredi psihe👍

II. v globine razbremeniti, da se bo sploh lažje sprostil in zato ponoči lažje spočil👍”

III. po svoji notranjosti zgenerirati si nazaj pretoke pri kisiku in optimizirati si nazaj primarne doze za kisike👍

IV. se ponovno skristalizirati v občutku iz vseh smeri in za naprej generirati si tudi vse več notranje moči👍

Takrat potem končno lahko vsak sam umirjeno začne nazaj sobivati svoj kvalitetni bio-potencial, saj se je sproti odreševal po vrsti vseh nam nevidnih notranjih čustvenih navlak ali blokad, ki so vedno vzrok za vsakodnevne težave pri vse sortah ljudi.

 

iz ,,vVajiV@j-i,, ter sistem Dihaš.s+😕😘 iBeU - InnerBeautyUpdati

 

Na sedečih vadbah se vedno dlani polaga nazaj na telo ter to pri zelo natančno urejenemu sovzorčenju  ,,vV@jiVaj,,, da bi se nam tako lahko vsem zagotavljala tudi varnost sama, saj vse te naše vadbe presegajo področje čustev, telesa in duha ter posegajo tudi na področje duše (razreševanje karmičnih vozlov).

Pri osrednjem delu vadb se obvezno sedi (lahko tudi leži) na 1/3 stola, da se lahko ima opore. Ker se nam naj bi sproti poravnal tudi pretok znotraj po hrbtenjači, se nujno potrebuje pravi kot za koleni, da se lahko ima le ta sproti priložnost nazaj uravnavati se. Nujno pa je tudi, da so stopala trdno v tleh, ker se rabi, da se hkrati ohranja pokončnejše drže in da se resnično lahko obstane tudi ozemljeni biti. Poleg tega je to humanejša drža človeka samega, kot pa kadar se sedi v turškem položaju in se gležnji prekrižajo. Da je vadba ubrana, se istočasno tudi prešteva in tako zagotavlja, da nam misli same po sebi ne begajo preveč.

#odličnapreventiva @  #zdravakurativa


Danes bi si lahko prav vsak s pomočjo sistemov Dihaš.si + iPeU tehnike ENOSTAVNO IN NA PREPROSTI NAČIN izboljševal svoje zdravje. Kar sam/a si lahko sproti ohranja (PREVENTIVA) ali krepi (KURATIVE SVET)

- energijsko pretočnost in pomnožil količino kisikov pri krvi
- krepi imunski sistem
- precej poboljša hormonsko sliko
- pridobi nazaj bolj umirjen regenerativninočni spanec (samozdravljenje!!)
- dviguje stopnje pri samozavedanju (vibracijsko stanje)
- dosega večni notranji mir (Eden)

Vse to pomeni, da lahko z dihanjem na naraven in nevsiljiv način bolj učinkovito uravnavamo svoje energijske tokove, kar omogoča bolj spontano obnavljanje psihofizičnih kondicij nazaj k optimalni ravni. To je tudi dovolj humano dejanje do nas samih.Tako se da sonaravno, dovolj transparentno in pa trajnostno dosegati vedno več spontanega ponotranjega ZADOVOLJSTVA in si hkrati pridobivati tudi dovolj trdne temelje za
🙂😘😘 NAJVIŠJE VIBRACIJE in svet iz 5.DIMENZIJ

Ti dve res preprosti tehniki, ki jih bomo preko vadbe temeljito in poglobljeno obravnavali, nam bosta zlahka znali pomagati, da se spet osredotočimo in nazaj opolnomočimo, tako da se lahko predela ogromno nepredvidljivih globalnih sprememb, ki se vsem nam zdaj dogajajo. To nam podaja priložnost, da se na osebnih nivojih vse bolj realistično sami soočamo z nepredvidljivo prihodnostjo, saj se počutimo vse bolj nazaj prizemljeni, umirjeni, spočiti in pripravljeni na so sodelovanja.

Le kadar bo od znotraj pri kisiku POTOVALO VEČ KOT DOVOLJ TEH MALIH KISIKOVIH DELČKOV OD ZNOTRAJ KRVI, bodo učinki vseh vadbe  trajnostni, humanejši in kompleksnejši za posameznika zasebno in prav zato so te naše vadbe edinstvene, ker se nam zmorejo v globino trajnostno utisneiti bolje od večine vadb, ki obstanejo danes v tem javnem prostoru. Je pa tudi res, da je od vsakega posameznika/posameznice ter njih volje soodvisno, kje si zaželijo napredek … ali po poti srca in svojega dušnega pomena ali pa po poti osebnostne rasti in kariere same.

  Vsaka izbira bo za prav vsakega posebej čist okej, le da so posledice izločitve naše :)) … te so pa povsem različne in zato odgovornosti za vzorčenje lastnih odsevov vedno nosi edino le vsak sam. 

,,vV@jiVaj,, in pa sistem Dihaš.si+😕😘 iPeU - InnerPeaceUpdati
Vadbi ,,v@jiVaj,, in pa sistem Dihaš.si+😕😘 iPeU - InnerPeaceUpdati

Pri tej zgodbi lahko najbolj spoznavamo kako globoko posega doživljanje presodobnega početja  na vsako zdravje  … in kaj bodo njih posledice, ki so že vidne vsepovsod, pa si v javnosti še vedno zatiskamo oči  

Ko se žabe vrže v vročo vodo, bodo hitro izskočile, zato se jih raje položi v vodo in se vodo samo počasi, počasi dogreva, pa bodo  sčasoma pokuhane brez odporov kar potonile. Tu smo zdaj mi vsi ene žabe, saj nimamo več moči izskočiti oz. rešiti se ven iz vseh postanih pa preveč monotone situacije. Na teh monotonih načinih smo ostali brez primarnih doz kisikov po večini že prav vsi. Istočasno smo vodljivi, posledično prepirljivi in nezadovoljni, tudi že kot združba cela. Vsi skupaj nimamo ne volje, ne moči in ne reagiramo več tako, kot je prav in se raje čudimo in obsojamoše naprej vse tuje probleme namesto, da bi se lotili in pometali raje najprej vse svoje pragove.

 

Prav zaradi vsega tega potlačenega občutenja se bo vedno znova in znova redno potrebovalo te notranje nastavitve vračati, jih poprožiti in zoptimizirati si nazaj na optimum so sodelovanja. Ker smo do sedaj vse to kar spregledali, se je v zaznavi ter percepciji – čutno dojemanje predmetnega sveta čisto porazgubilo, pa nas zato zdaj vse te situacije v nas prisilijo, da se vsak kar je prične le še analizirati si na podlagi matematičnih matrik. To pa so za človeka samega in vso človeštvo zelo zahrbtne situacije, ker se zaobide ves čustven svet in se vse zamisli le še všečno robotizirajo same po sebi.  Takih postopnih degradacij vseh posameznikov se ne opazi več in jim ni in ni videti konca, pa zato nihče več ne opazuje vseh teh ČUSTVENIH STAGNACIJ!! na vseh ravneh. Posledice so skrhani odnosi in slabše hormonske slike! pa gre prodaja poživil in prehranskih dopolnil že čez rob normalnega. Vendar pa pri notranji klimi (beri higiene in naši notranji obrazi) postajajo nelagodja vedno večja in večja. In to prav zato, ker so dihanja ostala okrnjena in zdaj mi pri nas samih nimamo zagotovljeno vsepovsod enakovredno več kot dovolj teh malih kisikovih delčkov. Druga plat istega kovanca pa je, da se pridobiva hkrati vedno večje primankljaje notranjega miru, milin in seveda harmonije … pa smo zato zdaj po večini vsi povprek skregani (tudi sami v sebi s seboj) in en drugemo vsiljujemo mnenja, če imamo prav ali pa tudi še ne.

💛💛💛

 

😀Zdaj bi se moral že prav vsak resno zavedati, da ima vsak v sebi še več kot eno dodatno, res veliko bolj kompleksne strukture svet😀

Naša družba je vsako dejstvo o teh stvareh že dolgo nazaj povsem spregledala, kar v veliki meri velja tudi še danes. Te kompleksne strukture pripadajo svetu metafizikov in presega fizično telo in fizikalne zakone, ki smo jih doslej spoznali. Teh struktur svet je umeščena med vsa mehkejša tkiva, ki so še veliko bolj suptilna od vseh naših teles. Zato je nujno, da se te svetove spoznava, vedno bolj ceni ter se jih skozi predihavanja tudi večkrat pozorno odneguje, drugače kot je bilo to v navadi do zdaj. 

V te strukture se zmore posega le z polaganjem in pri drsenju povsem prekrižanih dlani nazaj na svoje telo, in to le takrat, ko se sedi po stolih, da so tudi stopala trdno na tleh.

Zaradi vseh teh premehkih tkiv je potrebno te strukture svet bolj nežno in pa veliko bolj poštljivo opazovati ter jih tudi bolj na rahlo ter sponatno prepoznati (na silo ne gre), zelo suptilno obravnavati in jih tudi korektno odnegovati, saj je od vsega tega odvisna vsaka starost, sama smrt pa še veliko bolj!  Treba jih je znati doumeti ne le tehnično razumeti  in vse to sprotno tudi kar  BREZ STRAHU  ter redno intuitivno vsak dan tudi preživljati (kvantne fizike svet)

Opozorila:

  • Pri obisku delavnic ali pri vadbi v okviru naših ponudb posameznik v celoti prevzame odgovornosti za vsa svoja delovanje … tudi na načine, da v vadbi vedno sodeluje do točk, ko se sam res še res dobro počuti, v nadaljevanju pa se ostalim pridruži le še na načine, da  umirjen počiva in sledi vadbi vedno le še po svojih mislih
  • Če pa se trenutno za zagotavljanje stabilnega zdravja jemlje kakšne tablete, se bo mogoče učinek tablet pomnožil ali drugače v telesu sprostil. Zna se zgoditi, da se začnejo pojavljati nelagodja. Takrat je potrebno, da se o svoji temi vsak pogovori pri svojih zdravnikih, zato da se mu počasi začne prilagajati količine odmerkov samih zdravil. Prosila pa bi vse, da se zdravniku tudi pojasni, da se med svoje obveznosti sedaj dodaja tudi še vadbi ,,v V@jiVj”!

Vse oblike svetovanja in izobraževanja pri sami temi še ne spadajo kot uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane v izobraževalnih programih, so pa trajno preizkušene, saj jih udeleženci izvajajo na Ljudskih univerzah že več let. V okviru društvenega sodelovanja Valantiszi iz Kranja izvajamo različna predavanja, delavnice ali vadbe, ki v nobeni meri ne nadomeščajo tradicionalnih terapevtskih pristopov ali zdravljenja. Z svojim delovanjem ga mi vsi le podpiramo in tudi odpiramo še bolj na široko, da se lahko sproščajo tudi vsi vmesni, v nas prisotni vzroki, namesto da se gasijo samo posledice naših težav po poteh uradne medicine. Delavnici in tečaje organiziramo tudi v smislu širjenja ideje, da se širi samo-zavedanje, da je za svoje dobro počutje v svojem telesu (temelj Zdravja sam*ga) odgovoren vsak kar sam in da se bo potrebno zavedati tudi še posledic svojih sodelovanj na združbo celo.


...po BrigitiJevnikarjevi

Vadbi iz ,,vV@jiVaji,, ter sistem Dihaš.s+😕😘InnerBeautyUpdatI